Uitslagen

 Nederlands Kampioens Schappen 3D

 Gefeliciteerd Kimberly een mooie Tweede plaats!!!!

     

 

  Wierden 21-04-2018

  Wierden wat een leuke dag was het met mooie doelen en mooi uitgezet rond een recreatieplas.

  Het team van Black Arrow was goed vertegenwoordigd met 17 personen Er werd goed geschoten de punten lagen dicht bij elkaar.

  Iedereen genoot met volle teugen En de zon maakte er een stralende dag van.

 Luppo 544                          Ria 260
Michel 514
Rob 500
Ronald 598 Eerste prijs.
Frits 398
Linda 520
Roel 528
Jaap 506
José 410
Emile 514
Sander 464
Bram 580 Tweede prijs
Berna 504 Eerste prijs
Okko 432
Martijn 540 Tweede prijs
Noach 481 Eerste prijs

       

                                                

           

 

texel 10-02-2018

De dag dat de winter animal op het eiland Texel is aangebroken. Het team Black Arrow was met een groot aantal deelnemers aanwezig . Het was wel vroeg opstaan omdat de boot om half 8 vertrok uit Den-helder maar het weer was goed de sfeer zat er goed in we hadden er zin in.Bij aankomst konden we kijken hoe de banen waren ingedeeld het team black arrow was verdeeld over twee groepen,Na het welkomstwoord en de spelregels werd er medegedeeld dat  deze wedstrijd ook tevens de rayons kampioenschap waren dit deed de spanning nog verder stijgen. Om klokslag half tien werd de eerste pijl geschoten hoe zou het gaan??? Er waren drie lussen met totaal 32 doelen uitgezet de variatie was groot hunterdoelen ,bewegende doelen,hangende doelen,van beneden naar boven schieten en anders om ,grote en kleine afstanden het was een zeer uitdagende route waar je geen fouten moest maken ,Omdat er een groot deelnemers veld was wat veel tijd koste hebben we maar even van de catering gebruikt gemaakt anders waren we te laat binnen maar het is gelukt iedereen was op tijd en toen begon het wachten wat was de uitslag de spanning steeg     Black-Arrow valt in de prijzen en hoe de verrassing was groot het aantal dagprijzen waren 8 stuks en er kwamen er nog 2 rayons kampioenen bij wat uitslag niemand had dit verwacht .De trainingen samen met de geweldige instructeurs worden uitbetaald !!!!! GEFELICITEERD alle prijswinnaars.. 

 Luppo 1e CU veteranen
Sander 1e BB
Rob 3e BB
Linda 1e CU dames en regiokampioen
Frits 3e historische boog
Roel 1e Freestyle recurve en 3e regio
Okko 3e bowhunter recurve veteranen
Noach 1e aspiranten Freestyle recurve en regiokampioen
Martijn 2e Freestyle recurve

 

 

 

 Lelystad 12-01-2018       

 14 schutters waren aanwezig om de eerste wedstrijd te schieten in Lelystad in het nieuwe jaar 2018.

 Na het vroege vertrek vanuit Foxhol naar Lelystad waar de koffie al klaar stond en de baanindeling te hebben doorgenomen werden we welkom geheten door de organisatie die tevens de spelregels uitlegde en info gaf over de baan. 

 Deze baan was uitgezet in drie lussen en na elke lus kwam je weer bij de kantine langs waar je je weer kon opwarmen onder het genot van een warme hap en een drankje daar het weer dit keer ons goed gezind was, het was een mooie droge en niet koude dag hebben we maar even gebruik gemaakt van deze optie De doelen waren ruim opgezet met veel variatie tussen de afstanden om te schieten tevens waren er bewegende doelen die enige concentratie vroegen van de schutter en doelen waar je met 1 pijl op moest schieten met het resultaat wel of niet punten halen wat zeer uitdagend was. We hebben genoten van deze wedstrijd en zijn ook weer met prijzen huiswaarts gekeerd Gerben en Noach in de aspiranten klasse en Hans bij de Senioren.

                                                                               

  

 Zoetermeer 9-07-2017

  

Heel mooi weer en een iets andere baan dan we gewend zijn met 32 doelen waarvan slechts 8 driepijls, 9 tweepijls, 2 Hunters, 7 driepijls inloop en 6 tweepijls inloop.

daar de organisatie de groepen indeelden zaten we niet bij elkaar in de groep vandaar geen verslag van onze belevenissen die dag.

de uitslagen zijn 

Roel - recurve freestyle 449
Luppo - compound unlimited 422
Bert - recurve barebow 363 bert heeft met deze score een derde plaats behaald gefeliciteerd!!!!!
Jaap - recurve barebow 285
Frits - historical bow 282
Michel - recurve barebow 258

Clubmatch - 10 jarig bestaan 9-4-2017 te Arnhem.

 De grote dag is aangebroken de clubmatch en het 10 jarig bestaan van de vereniging werd gevierd op de prachtige baan in Arnhem.We vertrokken met een grote groep schutters en toeschouwers  uit Foxol richting Arnhem waar de koffie al klaar stond en de bogen werden opgebouwd Na de koffie en het welkomst woord van de voorzitter werden de groepen bekend gemaakt de schutters werden in drie groepen verdeeld wat ongelooflijk mooi was was dat er een aantal jeugdleden mee waren die de uitdaging voor het eerst aangingen en direct aan de warm-up begonnen.                              

Nadat de heren lekker warm waren gingen we naar de eerste doelen toe om te beginnen met de zeer uitdagende wedstrijd.Deze baan was verdeeld in drie lussen nadat je 10 doelen had geschoten was er weer koffie bij de hut om even uit te rusten en de ronde te bespreken Tijdens de schietrondes werd er veel gelachen omdat sommige pijlen niet deden wat de schutter wou     Er stonden bomen in de weg waar menig pijl in kwam er sneuvelden nokken,gebroken pijlen en punten die in de boom achterbleven maar dat mocht de sfeer niet hinderen er werd veel gelachen en iedereen had een groot plezier en genoot van de omgeving en de zeer mooi opgezette banen met een wisselende aantal afstanden tot de doelen die echt tot een uitdaging te noemen was,in de wandel gangen hoorde je dat er goed geschoten werd dus de spanning nam toe hoe dichter we bij het eind punt kwamen zeker de nieuwe schutters genoten van deze dag want ze kenden geen genade ze schoten menig puntje bijeen wat zeker een groot compliment waard is . Nadat iedereen klaar was met schieten stond de bbq al aan een was het aanvallen op al dat lekkers vlees,salade,s drinken een ieder had honger gekregen en de punten werden geteld de spanning loopt op de uitslag is ............jeugd Noach 383 ,Sjors 303 , Gerben 248 , Jitze 165  jeugd dames Kim 271  senior dames Daphne 246  senior heren bbr Ronald 508, Bram 446, Sander 423 , Jaap 421 ,Michel 378 ,Gert-lan 326 freestyle recurve Roel 464 ,Martijn 410 Compound Okko 464 , Luppo 464 , Yvo 423  De lat lag hoog maaaar de punten zijn ook hoog een ieder heeft geweldig geschoten de organisatie commissie kan weer trots zijn op de leden die samen weer een geweldige dag hebben beleefd en genoten van het mooie weer en de wedstrijd!!!!!                  

 

                            De trotse winnaars van de clubmatch 2017