Welkom op de site van Handboog vereniging black arrow.

 

Black arrow is een vereniging waar gezelligheid en sportief bezig zijn hoog in het vaandel  heeft zitten ,de leeftijden zijn zeer uitgestrekt u kunt er terecht vanaf 12 jaar tot het oneindige .

De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Handboog Vereniging en heeft vier gediplomeerde instructeurs die de begeleiding op zich nemen een ieder krijgt voldoende aandacht en instructies die nodig zijn om een pijl te schieten

 

U kunt ons ook vinden op markten braderieën en buurtfeesten ook voor sport instuiven kunt u ons reserveren om een demonstratie te geven en tevens om zelf het eens te proberen.

Onze vereniging is blij met een aantal leden die hun schietkunsten ook uitoefenen op een aantal wedstrijden  zowel blazoen als 3d schieten met uitstekende resultaten.

Black arrow is van alle markten thuis kom gerust eens langs of neem contact op met het bestuur om de mogelijk heden door te nemen onze trainingslocatie is DE KLABBE in Foxhol waar we elke donderdag van 1930 tot 2200 uur aanwezig zijn .